Tälle sivulle on koottu joukko tärkeitä asiakirjoja, jotka ohjaavat liiton toimintaa. Asiakirjoista on tällä hetkellä saatavilla ainoastaan suomenkieliset versiot.

PNN:n säännöt

Liiton säännöissä määritellään muun muassa järjestön toiminnan tarkoitus, henkilö- ja yhdistysjäsenten asema sekä liiton hallinnon perusteet.

Strategia 2018–2020

PNN:n toimintaa ohjaa kolmeksi vuodeksi kerrallaan laadittava strategia, josta ilmenevät liiton arvot, tavoitetila ja tehtävät pitkällä aikavälillä. Liittohallitus seuraa strategian toteutumista vuosittain.

Poliittinen ohjelma 2017

Syyskokouksessa 2017 hyväksytty poliittinen ohjelma kuvaa liiton tavotteita kuudella osa-alueella: demokratia ja vaikuttaminen; rauha ja turvallisuus; vapaa liikkuvuus; ihmisoikeudet; ympäristö; ja kulttuuri ja sivistys.

Toimintasuunnitelma 2018

Toimintasuunnitelma on kuvaus kunkin vuoden erityisistä tavoitteista ja toimenpiteistä liiton toiminnan eri alueilla. Toimintasuunnitelmassa käydään läpi mm. liiton tapahtumat ja kurssit, edunvalvontasektori, paikallisosasto- ja jäsenjärjestötoiminta, Nordjobb-ohjelma, pohjoismainen tiedotus sekä hallinto ja talous.

Toimintakertomus 2016

Miten liitto onnistui tavoitteissaan edellisenä toimintavuonna? Se käy ilmi oheisesta toimintakertomuksesta!

Kommentoi ›

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *