Henkilöjäsen

Jos olet 15-29-vuotias, voit liittyä Pohjola-Nordenin Nuorisoliiton jäseneksi. Jäseneksi liittyminen ei maksa mitään. Liittyessäsi jäseneksi sinusta tulee lähimmän tai valitsemasi paikallisosaston jäsen. Paikallisyhdistykset puolestaan ovat liiton jäseniä.

Jäsenjärjestöt

Onko järjestösi kiinnostunut osallistumaan vahvemmin pohjoismaiseen yhteistyöhön Suomessa ja muualla Pohjolassa? Haluatteko profiloitua pohjoismaisesti? Pohjola-Nordenin Nuorisoliiton jäseneksi voivat liittyä valtakunnalliset nuorisojärjestöt sekä toisen ja kolmannen asteen oppilaitosten oppilas- ja opiskelijakunnat. Nuorisoliitto toimii jäsenjärjestöjensä asiantuntijana pohjoismaisissa kysymyksissä sekä tarjoaa neuvontaa mm. rahoituksen hakemisessa pohjoismaisen yhteistyön projekteihin.

Mikäli järjestösi on kiinnostunut jäsenyydestämme, olethan yhteydessä PNN:n pääsihteeriin (pnnpaasihteeri(at)pohjola-norden.fi). PNN:n nykyiset jäsenjärjestöt löydät täältä.

Kannatusjäsen

Voit tukea Nuorisoliiton pohjoismaista toimintaa liittymällä kannatusjäseneksi. Kannatusjäsenet tukevat suoraan mm. PNN:n jäsenistön matkoja Pohjolassa erilaisiin tapahtumiin. Jäsenyys maksaa 30 euroa vuodessa. Kannatusjäseneksi voi liittyä yksittäinen henkilö, rekisteröity yhdistys tai osakeyhtiö.

Kannatusjäsenyys eroaa ns. tavallisesta henkilöjäsenyydestä siten, että kannatusjäsenet eivät ole minkään Nuorisoliiton paikallisyhdistyksen jäseniä, eikä heillä siten ole äänioikeutta esimerkiksi liittokokouksessa. Kysy lisää järjestösihteeriltä (pnnjarjestosihteeri(at)pohjola-norden.fi)

Pohjola-Norden ry

Jos olet 30-vuotias tai vanhempi, voit liittyä Pohjola-Nordeniin. Pohjola-Nordenin jäseneksi liitytään kalenterivuodeksi kerrallaan ja jäsenmaksu on 18 euroa. Pohjola-Nordenin jäsenenä voit osallistua myös Klubb Nordenin toimintaan, joka on tarkoitettu ”30+” -vuotiaille.

Lisää tietoa Pohjola-Nordenin jäsenyydestä ja liittymisestä löydät täältä.

Kommentoi ›

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *